Ilona Csáková tímhle překvapila celé Česko!

Ilona Csáková 3

Autor: stars24.cz

5. března 2018 18:42

Šestnáct let uplynulo od posledního videoklipu zpěvačky Ilony Csákové. Nyní Ilona přichází s něčím, co bylo pro mnohé už nepředstavitelná věc a to je nové video k sólové písni.

Zpěvačka měla od narození svého prvního syna jasně stanovené priority a to věnovat se dětem. Stejně nastavené to měla i po příchodu druhého potomka. Nyní má už děti větší, a tak se rozhodla uspořádat comeback s novou písní.

„Můj nový song asi mnohé překvapí. Bude to něco, co asi lidé nebudou úplně čekat. Možná budou dokonce v šoku. O to víc jsem zvědavá, jak se bude líbit. Nebudu zapírat, že jsem nervózní a cítím mírné rozechvění,“ uvedla Ilona v rozhovoru pro Super.

Nová píseň Abych byla IN je tvorbou mladé hudební skladatelky Patricie, od které si Ilona slibuje, že do její nové písně vnese, jak se říká, nový vítr. Patricie je již autorkou známé skladby Boky jako skříň, kterou napsala pro zpěvačku Ewu Farnou.

„S Ilonou je radost spolupracovat. Nejenže mi dala velkou důvěru při psaní písničky, ale dokonce mě nechala napsat scénář k videoklipu, který po letech vydává. Myslím, že změnu, kterou chystá, nikdo nečekal. Doufám, že tím co nejvíce lidem vyrazíme dech," sdělila Patricie.

Témata: Ilona Csáková