Moderátorka Laďka Něrgešová: Je to smutné! Jde do tuhého!

Laďka Něrgešová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. října 2020 11:29 | Aktualizováno: 22. října 2020 10:27

Herečka a moderátorka Laďka Něrgešová (44) promluvila o tom, jak se jí a její rodině žije v době opatření proti koronaviru. Její děti nechodí do školy ani školky a s rodiči se raději ani nestýká!

O proticovidových opatřeních se rozpovídala na sociálních sítích i moderátorka Laďka Něrgešová. „Tak a je to tu....roušky i venku a v autech, pokud nejedete sami či s rodinou. A já si vážně nemůžu téměř v centru Prahy dovolit spoléhat na to, že všichni na ulici budou ode mě víc jak dva metry. Nebudou. Je to smutné,“ posteskla si.

Jelikož je také dvojnásobnou maminkou, dotklo se jí a její rodiny také zavření škol. „A těch malých dětí je mi fakt líto. Ale nedá se svítit....Jde do tuhého. Medulka už tři týdny nechodí ani do školky. Jsme doma a maximálně venku,“ popisuje. Doma tak má nejen školou povinného syna Adama, ale i čtyřletou Medu.

„Jediný, kdo to k nám domů může přinést, jsem já. A to i přes přísná opatření, která na Primě máme,“ uvědomuje si riziko Něrgešová. I proto je raději s některými členy rodiny v kontaktu jen na dálku. „S mými rodiči jsme v kontaktu raději přes Skype. Fakt pitomá doba. Ale naděje umírá poslední!“ neztrácí optimismus moderátorka.

Je totiž přesvědčená, že se situace zlepší – i když zřejmě až za několik měsíců. „V létě už prostě MUSÍ! být líp!!! To zvládneme!! Musíme. Sakra. Tak hlavně myslet na pozitivní věci! Zatím stále věřím v podzimní prázdniny. A když to neklapne...? Tak věděli jste, že za skoro 60 dní budou Vánoce?!“ připomíná Laďka.

Pro Čechy má také jeden důležitý vzkaz. „Nenechte si vzít pozitivní náladu! A stále si - v jakékoliv situaci byť pracovní - opakujte, že ZDRAVÍ je teď číslo jedna. Držte se! Nevím čeho....,ale držte!“ dodává Laďka Něrgešová.

Témata: Laďka Něrgešová Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)