Sandra Nováková o boji s covidem: Připoutal mě k posteli, přiznala!

Sandra Nováková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. října 2020 8:44

Známým osobnostem naslouchá spousta lidí, což si dobře uvědomuje i Sandra Nováková. Oblíbená herečka se fanouškům rozhodla prozradit, jak se u ní projevila nemoc covid-19. Úplně bez potíží se to neobešlo.

V uplynulém týdnu vás stars24.cz informoval, že onemocnění covid-19 potvrdily testy také u Sandry Novákové, která už to podle svých slov má za sebou. Po vlastní zkušenosti rozhodně nehodlá nic zlehčovat.

„Přestože jsem měla štěstí na relativně lehký průběh, i tak mě nemoc připoutala na šest dní k posteli a byla jsem vděčná za Vojtovu pomoc. Nedovedu si představit, že by to postihlo mojí sedmdesátiletou mámu, která žije sama a má rozedmu plic,“ svěřila se na sociální síti.

Proto se herečka rozhodla apelovat na lidi, kteří covid stále ještě podceňují. „Opravdu teď nejde o vás, silné jedince s dobrou imunitou, jde o ty nejzranitelnější. O lidi, kteří by tady mohli klidně ještě pár let žít plnohodnotný život,“ konstatovala.

„Prosím, chovejte se zodpovědně, omezte svojí ‚svobodu‘, noste roušky a omezte kontakty na minimum. Opravdu je teď potřeba zabrat. Svojí zodpovědností pomůžete přetíženému zdravotnickému systému a hlavně ohroženým skupinám,“ dodala Nováková.

Témata: Sandra Nováková Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)