Petra Janů je zoufalá? Manažerka požaduje nesmyslnou částku

Petra Janů

Autor: Hrušková, stars24.cz

3. března 2018 13:02 | Aktualizováno: 3. března 2018 18:51

Jak jsme vás nedávno informovali, zpěvačka Petra Janů se po tříleté spolupráci s manažerkou Michaelou Kocourkovou rozhodla, že jejich spolupráci ukončí. To se nelíbilo bývalé manažerce zpěvačky a požadovala navrácenou částku za fotografie zpěvačky.

Podle informací na to nehodlá Janů přistoupit. Již pracuje na tom, aby na jejích internetových stránkách byly nové fotografie co nejdříve. Získat je chce pomocí fanoušků, které požádala, aby zaslali fotografie, které mají společně se zpěvačkou.

Manažerka na celé věci nevidí nic špatného „Je to naprosto logické. Moje agentura za ně dala 70 tisíc korun, a tak mě pořádně naštvalo, když je začal používat Petřin nový management, který za ně nedal ani korunu,“ vysvětlila Blesku Michaela Kocourková.

Petra Janů vidí celou věc ale úplně jinak, podle ní je částka za fotografie nesmyslná a Kocourková si jí vymyslela. „Nevím, kde slečna Kocourková vzala těch sedmdesát tisíc. Ty si vymyslela! To si snad dělá legraci! Teď mám sezení kvůli novým fotkám se stejnou fotografkou a přijde mě to na necelých dvacet tisíc korun,“ uvedla rozčílená zpěvačka.

Zpěvačka chtěla klidný rozchod, kvůli tomu, že jejich spolupráce se již na ničem neshodovala a každá chtěla jít jiným směrem. Podle zpěvačky celý spor vyvolala její bývalá manažerka, té nehodlá dát ani korunu. Uvidíme, jak se bude tento spor nadále vyvíjet.

Témata: Petra Janů