Jiřina Bohdalová: Tajemství spolupráce s dvorním režisérem ODHALENO!

Jiřina Bohdalová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. září 2020 20:20

Vychází to tak, že společně natočí film prakticky každý rok. Spolupráce Jiřiny Bohdalové se Zdeňkem Zelenkou je opravdu mimořádně plodná. Známý režisér nyní prozradil, jaké je její tajemství.

Jiřina Bohdalová ani pár měsíců před 90. narozeninami nemá o pracovní nabídky nouzi, ostatně téměř za jakékoliv situace má jednu jistotu v osobě Zdeňka Zelenky, který bývá označován za jejího dvorního režiséra.

Byl to mimochodem právě on, kdo původně plánoval velkolepou oslavu devadesátin legendy stříbrného plátna na příští rok. Kvůli koronaviru ale nakonec musel couvnout, v O2 aréně se akce konat nemá.

Zelenka a Bohdalová se seznámili již před třemi desítkami let. „Od té doby spolu pracujeme. Myslím, že vzniklo takových třicet celovečerních titulů, z tohoto pohledu to tedy bylo opravdu osudové setkání,“ řekl ve vysílání Českého rozhlasu. 

Režisér také prozradil, co si se slavnou herečkou s oblibou povídají. „Jiřina vždycky říká, že měla štěstí na lidi. Já říkám, že jsem měl štěstí na Jiřinu,“ dodal Zelenka.

Témata: Jiřina Bohdalová Zdeněk Zelenka (režisér)