Blanka Matragi měla namále: Exploze roztříštila okna v jejím ateliéru!

Blanka Matragi (vlevo) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. srpna 2020 9:39

Blanka Matragi vyvázla z úterní mohutné exploze v Bejrútu bez zranění, ale klidně tomu tak být nemuselo. Módní návrhářka přiznala, že kdyby byla ve svém ateliéru, něco se jí přihodit mohlo.

Celým světem tento týden otřásly obrázky z libanonského Bejrútu, kde došlo k mohutné explozi, která výrazně poškodila velkou část města. Výbuchu byla přítomna i módní návrhářka Blanka Matragi, rodačka ze Světlé nad Sázavou, která se do pro nás exotické země provdala.

„Naštěstí jsem odešla z ateliéru ke kadeřníkovi, takže jsem se vyhnula situaci, kdy bych byla u oken, která se v mém ateliéru výbuchem roztříštila,“ konstatovala v rozhovoru pro deník Právo.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený BLANKA MATRAGI (@blanka_matragi_designer), Srp 5, 2020 v 8:55 PDT

Explozi přesto pocítila na vlastní kůži. Během její návštěvy kadeřníka otřásla celým domem, zprvu ale nikdo nevěděl, o co jde. „Mysleli jsme si, že nastalo obrovské zemětřesení. To bylo tak silné, že se celé domy hýbaly a sypala se okna, což zranilo spoustu lidí,“ vysvětlila.

Podle návrhářky se v prvních chvílích každý staral především o své vlastní bezpečí. „Ještě když jsem odcházela od kadeřníka, viděla jsem, jak padají okna,“ dodala Matragi s tím, že ulice jsou celé pokryté skleněnou drtí.

Témata: Blanka Matragi (návrhářka)