Dáda Patrasová zaútočila: Nemakačenko zlatokopka parazitující na důchodci

Dáda Patrasová na klinice Petra Clinic 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. února 2018 16:16

Dagmar Patrasová a Felix Slováček jsou stále manželé – a to i přesto, že oba momentálně mají jiného partnera. Jak se zdá, jejich vzájemné vztahy nejsou právě nejlepší. Své špinavé prádlo se nestydí propírat veřejně.

Slováček na účet své ženy prohlásil, že by potřebovala pomoc odborníka. „Mám pocit, že už ani ona sama neví, co kde navykládala, a začíná se do toho zamotávat. Některá její vyjádření jsou mírně řečeno zkreslená,“ řekl Blesku. „Ona moc dobře ví a nechce si konkrétní příčinu přiznat a řešit ji. Snažil jsem se jí i společně s dětmi pomoci, ale pomoc odmítá,“ dodal.

Jeho slova ale Dádu Patrasovou pěkně namíchla. „Diskutující k článkům z Blesku jsou totálně mimo mísu! Podléhají tomu, co se píše a o čem lže zatím pořád ještě můj manžel, který je pod tlakem zlatokopky, která nehodlá pracovat a nechává se vydržovat od 75tiletého důchodce," pustila se do Slováčkovy milenky Lucie Gelemové.

Poukázala také na to, že ona sama se musela pěkně ohánět, aby měla peníze. „Já jsem v jejím věku vydělala na to, že jí může platit byt, dovolené, šperky a „výstavy“, na které nikdo nechodí. Smutné a trapné,“ posteskla si Patrasová.

Vzkázala také lidem, aby jí dali na chvíli pokoj. „Prosím vás, přestaňte spekulovat o mém životě a práci. Je mi dobře a vše minulé je za mnou. To, co čtete v bulvárech, je minulost. Děkuji i za mě děti. Konečně jsem se osvobodila po lživém článku mého manžela. Je mi ho líto...já jdu dál,“ dodala Patrasová na Instagramu.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Lucie Gelemová