Kopřivová skončila s Jágrem? Modelka zveřejnila podivný vzkaz o sebelásce

Veronika Kopřivová z Mexika s prazvláštním vzkazem... 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. února 2018 12:53 | Aktualizováno: 16. února 2018 21:41

Jaromír Jágr neprožívá právě nejlepší životní období. Možná už definitivně skončil s kariérou v NHL a vrátil se do České republiky. A jeho přítelkyně Veronika Kopřivová se mezitím sluní v Mexiku. Navíc se opět začalo spekulovat, že se tento ostře sledovaná párek rozešel. Přispěl k tomu i status Veroniky na Instagramu.

Jaromír a Veronika spolu chodí spolu více než dva roky a vypadalo to mezi nimi na velkou lásku. Jenže teď modelka na sociální síti zveřejnila zprávu, ve které mluví o tom, že láska k sobě samé je mnohem důležitější než láska k někomu jinému. Naznačuje tím snad konec vztahu s naším nejúspěšnějším hokejistou?

„Všichni jsme přišli na zemi objevit naši vlastní cestu a nikdy nebudeme šťastni, pokud budeme žít a plnit cestu někoho jiného,“ napsala Veronika k fotce, na které sedí na houpačce na krásné slunné pláži v Mexiku.

„Možná to někomu zní sobecky, dříve jsem toto myšlení také označovala za ‚sobecké‘, ale dospěla jsem k tomu, že to nemá se sobeckostí nic společného, protože jen to, co dáváme sami sobě, pak můžeme dát světu kolem nás. To je asi tak vše, co jsem vám chtěla k této krásné fotce napsat,“ dodala s tím, že láska k sobě samému je důležitější než jakákoli jiná.

Toto její vyznání vyvolalo spekulace. Dalo by se totiž vyložit třeba tak, že se Veronika a Jarda rozešli a že tato slova jsou jakousi přípravou na to, až se informace o jejich rozchodu dostane na veřejnost. A nebo se tím možná jen svým způsobem omlouvá za to, že se svým přítelem není, když ji potřebuje.

Zatímco Veronika trávila dny a noci ve slunném Mexiku, Jaromír se vrátil do Česka, kde už nastoupil k několika zápasům první ligy v dresu Kladna. Jasno o tom, zda se pár opravdu rozešel, by mohlo být už brzy, Veronika se totiž už vrátila do Prahy, aby oslavila Jardovy 46. narozeniny. Dočkáme se brzy nějakého zásadního oznámení?

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová