Bruce Willis a Demi Moore: Dávají to znovu dohromady jako Pitt a Aniston?

Bruce Willis a Demi Moore s rodinou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 15:23 | Aktualizováno: 21. dubna 2020 21:20

V zahraničních médiích se už mnoho měsíců spekuluje, jestli to nedávají znovu dohromady bývalí manželé Brad Pitt a Jennifer Anistonová. Podobný osud teď potkal i Bruce Willise a Demi Mooreovou.

Jak vás stars24.cz informoval, na sociálních sítích se objevily fotografie dokládající, že bývalí manželé Bruce Willis a Demi Mooreová se v karanténě ocitli pod jednou střechou, a to celých 20 let poté, co se rozvedli. Americkým médiím tak „nahráli na smeč“. 

Magazín NW už píše o tom, že to expartneři dávají znovu dohromady. Demi Mooreová prý zjistila, že Bruce pořád miluje, a využila jejich dospělé dcery Rumer, Scout a Tallulah, aby jí pomohly dostat tatínka zpátky. 

„Má v plánu mu dokázat, že ho rodina potřebuje. Nebude to těžké, prostě řekne svým dcerám, které mají Bruce omotaného kolem prstů,“ tvrdí zdroj magazínu, který považuje společné fotografie za jasný důkaz.

Jenže server Gossip Cop to rozporuje tvrzením, že Willis je šťastně ženatý se svou současnou manželkou, o 22 let mladší modelkou Emmou Hemingovou, se kterou má další dvě dcery.

Témata: Bruce Willis Demi Moore