Jiří Korn: Koronavirus mu ZKAZIL PLÁNY!

Jiří Korn 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. března 2020 20:09

Český zpěvák Jiří Korn posunuli vzhledem k opatřením proti šíření koronaviru termíny svých pražských koncertů. Pokud bude ale zákaz koncertů platit i v druhé části roku, mohl by pro organizátory akcí znamenat velké finanční ztráty.

Koncert Jiřího Korna se měl konat 4. dubna v O2 areně. Show s názvem 70x dík k jubileu zpěváka, tanečníka, herce a významné osobnosti české kultury má na stejném místě nový termín 17. září.

I anglický zpěvák, skladatel a herec Harry Styles, známý jako člen skupiny One Direction, vzhledem k současné situaci přeložil své koncertní turné na příští rok. V pražské O2 areně měl vystoupit 11. května, nový termín je 23. února 2021. Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín a jsou nadále k dispozici v předprodejích.

Kanadský zpěvák Abel Makkonen Tesfaye známý pod svým pseudonymem The Weeknd oznámil světové koncertní turné The After Hours Tour, na kterém podpoří svoje nadcházející album After Hours. Představitel současného rhythm & blues, který kariéru započal v roce 2010 na YouTube, turné odstartuje 11. června ve Vancouveru a 1. listopadu by mělo dorazit do pražské O2 areny.

Vystoupení pořádá největší světový pořadatel koncertů společnost Live Nation, pro kterou by případný zákaz hromadných akcí i v druhé části roku mohl znamenat zásadní ztrátu. Většina jejích akcí se má uskutečnit během června a července. Jsou mezi nimi vystoupení zahraničních hvězd jako Guns N'Roses, Aerosmith, Alicia Keys, Kiss, Sting či Iron Maiden i červencový festival Prague Rocks s účastí Lucie, No Name, Lake Malawi a My Chemical Romance.

Témata: Jiří Korn Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)