Celebrity o koronaviru: Veřejnosti směřují velkou prosbu!

Helena Vondráčková musela nějakou dobu vystupovat vsedě 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. března 2020 10:59

Česko je kvůli šíření koronaviru v režimu omezeného vycházení. Ten se dotknul nejen veřejnosti, ale i známých osobností, které nemohou hrát, vystupovat nebo natáčet. Přesto prosí své fanoušky, aby zachovali chladnou hlavu!

"Moji drazí fanoušci a příznivci. Máme tady zcela novou situaci, kterou nikdo nepředvídal. Je teď ale nutné dodržovat všechna nařízení a opatření ze strany vlády!!! A já s tím naprosto souhlasím. Jde tady o zdraví lidí a to je nejpřednější! Musíme jen doufat, že to nepotrvá dlouho a že pro naše příznivce začneme zase brzy hrát a zpívat," napsal na sociální síti například Michal David.

"Moc se všem našim fanouškům omlouvám, ale v tuto chvíli je na místě být pokorný a čekat, že se vše v dobré obrátí. Měl jsem se vrátit právě v těchto dnech do Česka na premiéru našeho nového filmu „Andílci za školou“, která se odkládá a nakonec s celou rodinou zůstáváme tady na Tenerife, jelikož jsem to považoval momentálně za nejlepší řešení," svěřil se zpěvák.

"Musíme věřit, že se časem vše navrátí do normálních kolejí, jak to bude možné. Ale je potřeba se snažit řídit zkušenostmi těch, kteří tím vším již prošli v Číně a pro nás Evropany hlavně v Itálii. Jen se podivuji nad výroky některých mých kolegů, že by je měla Vláda podpořit a že přichází o své honoráře, že náš Premiér chce prostřednictvím Koronaviru ovládnout Českou televizi a média ke svému prospěchu, atd, atd. Tady vůbec nejde o peníze a naše honoráře. Tady jde o velice zrádný virus a Italové by vám mohli vyprávět. Naopak fandím naší Vládě, jak se k tomuto velkému problému postavila, oproti jiným," dodal.

Podobnou výzvu adresovala fanouškům například Helena Vondráčková. "Jsem ráda, že jsem se stačila vrátit domů z Varšavy, kde zasedám v porotě oblíbené televizní show StarVoice. V této vypjaté době, která nás všechny zastihla, si říkám: Něco zlého, pro něco dobrého! Následující dny budu alespoň více trávit se svým manželem Martinem. Zachovejte chladnou hlavu a myslím si, že není dobře propadat panice," vyzvala.

I zpěvák Tomáš Klus apeluje na zodpovědnost svých fanoušků. "Panika jistě není na místě. Přesto, nebo možná právě proto prosím všechny, kdo můžou zůstat doma, ať doma fakt zůstanou. Jinak se tu s tím nepoperem. Čím míň lidí teď potkáme, tím líp pro ně i pro nás," uvedl na facebooku.

"Všem vám moc děkuji a přeji zdraví, skrze nějž nejlépe dohlédneme na štěstí nám všem společné; život. Všechno zlé je k něčemu dobré, kdy naposled se dalo hrát pexeso 8 hodin denně?" dodal.

Příkladem jde i herec Milan Lasica, který je společně s manželkou Magdou Vášáryovou a dcerou Hanou a její rodinou na chalupě. Toto náročné období tak tráví všichni spolu izolováni od ostatních, jak ukazují záběry, které zveřejnila slovenská média.

Témata: Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) Michal David Helena Vondráčková Tomáš Klus