Dara Rolins se nebojí: Po kritice zase do plavek!

Dara Rolins 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 16:11

Kdykoliv se Dara Rolins svlékne jen do plavek, začnou se u jejích fotek množit negativní komentáře. Slovenská zpěvačka ale už několikrát dala jasně najevo, že ji to moc nezajímá. Kritikům poslala jasný vzkaz i tentokrát.

Dara Rolins už tradičně tráví první týdny nového kalendářního roku na indonéském ostrově Bali. I tentokrát se opakoval tradiční scénář jejích dovolených. Jakmile se objevila první fotografie v plavkách, probudili se ze zimního spánku první nekompromisní kritici její postavy. Ona se jim ale statečně postavila.

„Moje tělo je moje,“ vzkázala rázně populární zpěvačka s tím, že má pro všechny názory pochopení, protože nikomu se přece nelíbí všechno. Kritiky každopádně ujistila, že si s tím velkou hlavu nedělá. Ale jelikož mnohým nestačí slova, následovaly i činy.

Pohledná Slovenka projevila statečnost a znovu ukázala svou postavu v plavkách. „Jediný modrý leopard v Canggu,“ napsala vedle fotografie, kterou zveřejnila na svém instagramovém profilu, kde nedávno pokořila metu 600 tisíc sledujících.

Někteří z nich se ovšem ozvali i tentokrát. „Přiber, jsi moc hubená. Nebo budeš nemocná. Nemáš žádné boky,“ napsala jedna z diskutujících Daře, které podle vlastních slov vylezou svaly vždy, když trošku zhubne.

Témata: Dara Rolins