Dara Rolins pláče nad Čížkovou (†67): Měla mi jít…

Čížková, Františka 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 15:35 | Aktualizováno: 17. prosince 2019 15:36

O víkendu přišla z českých módních kruhů smutná zpráva o úmrtí vážené kritičky Františky Čížkové. Její odchod dost zasáhl slovenskou zpěvačku Daru Rolins. Co prozradila o jejich vztahu?

Zatímco některé celebrity, jejichž outfity krutě ohodnotila, odchod módní kritičky Františky Čížkové (†67) nevzal, jiné její odchod po dlouhé a těžké nemoci oplakávají. Třeba Dara Rolins ji považovala tak trochu za druhou mámu. Namísto setkání na jejím vánočním koncertě jí ovšem půjde na pohřeb.

„Její rodina si mě tak trošku adoptovala, když jsem přišla do Prahy. Její kluci, hlavně teda Martin, byli jako moji bráškové. Martin u mě léta tančil a i teď jsme v kontaktu, jezdíme spolu na dovolenou,“ prozradila oblíbená zpěvačka dle serveru super.cz.

Pohledná Slovenka a módní kritička měly dokonce společné plány. „V lednu jsme se měli všichni potkat v Emirátech, na naší zastávce na cestě na Bali. Těšila se na můj vánoční koncert. Je mi to tak líto. Byla statečná a bojovala jako lev,“ je přesvědčená Rolins.

Poslední rozloučení s Františkou Čížkovou se má dle informací serveru blesk.cz uskutečnit 20. prosince od 11 hodin ve Velké obřadní síni krematoria ve Strašnicích. Dara Rolins tam s velkou pravděpodobností nebude chybět.

Témata: Dara Rolins Františka Čížková