Dara Rolins: POSLEDNÍ HOVOR s Gottem (†80)… Všechno pochopil!

Dara Rolins a Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 21:02 | Aktualizováno: 22. listopadu 2019 15:06

Nikoliv zvonky štěstí, ale telefon zazvonil Daře Rolins pár týdnů před smrtí Karla Gotta. Právě tehdy mluvila s Mistrem naposledy. O čem se spolu dvě hvězdy československé hudební scény bavily?

Až po měsíci a půl prozradila Dara Rolins obsah posledního hovoru s Karlem Gottem (†80), který proběhl jen několik týdnů před jeho smrtí. „Komunikovali jsme spolu po telefonu. Bylo to v době, kdy slavil kulatiny. S Ivankou mi volali z auta, chtěli, abych přišla,“ svěřila se slovenskému webu pluska.sk.

Proč se nakonec oblíbená Slovenka nedostavila? „Byla jsem s Laurou v té době v New Yorku. Kdyby to nebyl její vánoční dárek, určitě bych to zrušila. Byl tam však i koncert Ariany Grande, kterou ona zbožňuje, byl to náš týden v New Yorku poprvé, všechno, co k tomu patří,“ vysvětlila Rolins, která s Mistrem nazpívala duet Zvonky štěstí.

„Natočili jsme mu super video z Times Square, které potom pouštěli na plátně na oslavě. Karel to pochopil, protože shodou okolností i jeho princezny jsou velké fanynky Ariany Grande,“ prozradila zpěvačka.

Říjnová smrt Gotta ji velice zasáhla. „Říkalo se, že mu ubývají síly a že s tím bojuje jako lev. Pak přišel moment, kdy asi už cítil, že to neporazí. Možná i on sám to nechal přijít. Tyhle věci patří k životu. Karel měl za sebou krásný život, dokázal toho hodně. On pro mě žije stále, protože je tolik věcí a stop, které za sebou zanechal,“ dodává Dara.

Témata: Dara Rolins Karel Gott