Ivana Gottová: Neuvěřitelně bezohledné chování!

Karel Gott a Ivana Gottová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 10:35 | Aktualizováno: 22. listopadu 2019 21:58

Těžké období po smrti manžela pro Ivanu Gottovou stále ještě není u konce. Vdova se musí vypořádat s dalším neuvěřitelně bezohledným chováním některých lidí. Co ji zarazilo tentokrát?

Jak vás stars24.cz včera informoval, vdova Ivana Gottová se ohradila proti plánovaným vzpomínkovým koncertním poctám na uctění památky jejího zesnulého manžela Karla Gotta (†80). Sám Mistr o takovém koncertu přemýšlel, a tak se svěřil managementu, podle kterého k němu zatím nenastala správná chvíle.

„V tuto chvíli, stále krátce po jeho odchodu, je brzy cokoliv podnikat. Bylo by to bezohledné jak vůči zesnulému Karlu Gottovi, tak jeho nejbližším. Vydělávat na jménu Karla Gotta v době hlubokého smutku je z našeho pohledu nepřípustné,“ konstatovala mluvčí Aneta Stolzová.

Moc informací o neoficiálních koncertních poctách Slavíkovi ale není. Podle slovenského serveru cas.sk mohla mít vdova i Gottův management na mysli bratislavský koncert s názvem „Pocta Karlovi Gottovi“.

Vystoupení se má konat 21. prosince na bratislavském zimním stadionu v rámci akce Zlatý víkend v Bratislavě. Vystoupit mají např. Dara Rolins a Ilona Csáková, které měly ke Gottovi velice blízko. Je tedy otázkou, zdali po výhradách vdovy Ivany Gottové raději svou účast neodvolají.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott Ilona Csáková Dara Rolins