Agáta Prachařová vrací úder: NOVÝ CHLAP?!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. října 2019 11:11

Agáta Prachařová zůstala na ocet, rozvod se poté, co si její manžel Jakub našel topmodelku Denisu Dvořákovou, zdá být definitivní. Dvojnásobná maminka se alespoň rozhodla vrátit úder. Má nového chlapa?

Agáta Prachařová byla právě v zahraničí, když se v Česku začaly dít věci. Vyšlo totiž najevo, že její manžel Jakub Prachař randí s elitní topmodelkou Denisou Dvořákovou, což jeho ženu pochopitelně rozlítilo. Teď to však vypadá, že se dvojnásobná maminka rozhodla nechat svého muže okusit stejnou medicínu.

Podle serveru blesk.cz si už Agáta uvědomila, že život jde dál. Dokonce se držela za ruku „cizím neznámým“, jako by chtěla ukázat, že novou známost má i ona. Oficiálně ale nikdo nic nepotvrdil, vše zůstává v rovině spekulací.

Mluví se například o tom, zdali nejde o fešného iztraelského surfaře Dova Jacobovitze, s nímž byla Prachařová přistižena před několika týdny v Praze. Tehdy dokonce přespal u ní doma, což těmto domněnkám jen nahrává.

„Je to můj kamarád, rozhodně ne nový partner. Společně zakládáme surfařské kurzy v Izraeli, už máme i internetové stránky. Dov přespal v našem domě a ráno jsem ho odvezla do centra,“ komentovala to modelka a moderátorka pro blesk.cz. Tak uvidíme, jestli se nakonec neukáže, že to je celé trochu jinak.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař