Vypadnutí Fridrichové ze StarDance: Jsi hnusná a vyzáblá, pustili se do ní diváci

Nora Fridrichová ve StarDance

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. října 2019 8:33

První soutěžní večer pořadu StarDance dopadl špatně pro Noru Fridrichovou. Po jejím vyřazení začali slavit především ti, kteří ji kritizují kvůli pořadu 168 hodin. Moderátorka České televize to ale bere s nadhledem!

Moderátorka Nora Fridrichová a její partner Jan Kohout zahájili taneční večer tangem. A i když podle porotců nebyli nejhorším párem večera, při vyřazování dostali od diváků černého Petra a ze soutěže vypadli.

Na sociálních sítích se do moderátorky pustili především ti, kteří ji už v minulosti kritizovali kvůli její práci! Někteří z jejích odpůrců sice uznali, že jí to na parketu slušelo, ale následně jí vyčetli její výraz. „Z výrazu obličeje vám čiší i při tanci jakási zloba, nenávist, zlo...“ napsal Noře pan Libor. Další byli ještě ostřejší. „Vůbec jí to neslušelo, vyzáblá, tvrdá, takové nemehlo a hnusná. Jsem ráda, že už tam není,“ rýpnula si paní Alena.

Další měli za to, že by měla Fridrichová z televize zmizet úplně. „Super, vypadla jste! Chtělo by to ještě vyhodit vás z vašeho manipulativního moderování a důvěryhodnost veřejnoprávní ČT by mohla být obnovena!“ napsal moderátorce David. „Jasně vidíte, že podle názoru diváků do ČT nepatříte,“ přisadil si Tomáš.

Nora ale podobnou kritiku brala s nadhledem, dokonce na svém facebooku a twitteru zveřejnila jednu z kritických reakcí, která se jí zdála nejlepší. „Co čekala? Jako jsme se semknuli pro Ortel, tak jsme se semknuli pro Fridrichovou :-) Zatím ji nemůžeme vyhodit z ČT, tak aspoň ze StarDance...“ napsal jí na twitteru Milan.

„Asi nejlepší tweet, co jsem o sobě zatím četla, díky, bojovníci,“ zareagovala na jeho slova. „Možná jsme měli tango nacvičit na píseň Mešita,“ dodala ironicky.

Vyřazení ze StarDance navíc bere sportovně. „Vzhledem k tomu, že ode dneška mám znovu víc času a už nebudu přepisovat dějiny tance, chci vám napsat, že mi Česká televize dala sklad! Nebudu teď víc prozrazovat, ale chci vás poprosit, abyste nevyhazovali zimní oblečení po svých dětech, určitě se nám šikne,“ poprosila své příznivce Nora, která se dlouhodobě angažuje v pomoci matkám samoživitelkám.

Témata: StarDance Nora Fridrichová sociální sítě Česká televize