Prachař randí s topmodelkou: PRVNÍ REAKCE Agáty!

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. října 2019 12:33

Rozvod ještě nevyřešili, ale to zdá se Jakubu Prachařovi nijak nebrání v tom, aby si začal s elitní českou topmodelkou. Musel ale čekat, že na nejnovější informace zareaguje jeho právoplatná manželka Agáta Prachařová.

Už nějaký čas se proslýchalo, že právě se rozvádějící Jakub Prachař má novou známost, identita záhadné ženy ale dlouho nebyla známá. Až se dnes se v médiích objevily informace, o koho jde. Herec a moderátor i tentokráte ulovil partnerku mezi modelkami.

Jak už vás stars24.cz informoval, podle všeho jde o topmodelku Denisu Dvořákovou, která se s Jakubem setkala v srpnu na akci Elite Model Look. Vztah sice ani jeden z nich oficiálně nepotvrdil, sama kráska ale před časem připustila, že má někoho nového. „Kdo nerandí, když je svobodný,“ prohlásila tajemně.

Celé se to doslechla i Agáta Prachařová, která je stále ještě Jakubovou manželkou. A evidentně si přála jí zůstat. „Věřila jsem, že se to urovná. Je mi to líto,“ cituje expres.cz její vyjádření pro Blesk, které je všeříkající.

Sama Agáta fanouškům před pár hodinami ukázala na sociální síti nového kluka. „Můj nový kluk navždy,“ komentovala snímek, na kterém k sobě pevně tiskne surfovací prkno. Její novou láskou je totiž už nějaký čas právě adrenalinový sport na mořských vlnách. Na chlapa to zatím nevypadá.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Denisa Dvořáková (modelka)