Expřítel slavných žen Vlasák má pohřeb: Dorazila i Dara Rolins!

Na pohřeb Petra Vlasáka dorazila i Dara Rolins

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 12:04 | Aktualizováno: 14. října 2019 12:08

Rodina a přátelé se dnes v Praze loučí s podnikatelem Petrem Vlasákem, kterého v minulosti proslavily vztahy se známými ženami, některé z nich nechybí na pohřbu. Vlasák podlehl předminulý týden rakovině.

Do pražských Strašnic se dnes přijeli rodinní příslušníci a přátelé naposledy rozloučit s podnikatelem Petrem Vlasákem, který v den svých 45. narozenin, 3. října, podlehl zákeřné rakovině, s níž bojoval už  několikrát v minulosti.

Vlasák se proslavil jako přítel řady slavných žen, namátkou můžeme jmenovat slovenskou zpěvačku Daru Rolins, která ve strašnickém krematoriu nechyběla. Podle informací extra.cz dorazili mimo jiné také herečka Alice Bendová, zpěvačka Monika Absolonová nebo DJ Uwa.

Podnikatel, kterému se přezdívalo trenýrkový král, protože úspěšně podnikal se spodním prádlem, měl bohužel s rakovinou velké zkušenosti. Nádor na mozku mu poprvé našli v roce 2006, poté se vrátil předloni i v roce 2018.

O jeho zápolení se zákeřnou nemocí jsme informovali již v březnu. Tehdy Vlasák se ohlásil z nemocnice, kde měl podstoupit zákrok, konkrétně ozařování gama nožem. Objevila se však nečekaná komplikace, která zapříčinila odklad operace. Vlasákovi totiž hrozilo ochrnutí. Nemoci nakonec předminulý týden podlehl.

Témata: Petr Vlasák Dara Rolins