Mahulena Bočanová a životní rozhodnutí: Jde o alkohol!

Mahulena Bočanová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. října 2019 12:29

Mahulena Bočanová otevřeně promluvila o zásadním životním rozhodnutí, které učinila v loňském roce. Oblíbená herečka přiznala, že souvisí s pitím alkoholu. Napije se ho ještě někdy?

Už loni v létě se Mahulena Bočanová rozhodla přestat s pitím alkoholu a tehdy to dvaapadesátiletá herečka doporučovala všem ženám po padesátce. „Je to o dost lepší – neřeším zbytečnosti, všechno jde najednou tak nějak líp a v klidu,“ říkala tenkrát.

Na svém rozhodnutí ani po roce nic nezměnila. „Přestat pít bylo moje snad nejlepší rozhodnutí v životě. Jsem za to ráda,“ řekla serveru expres.cz. Podle vyprávění sice úplná abstinentka není, na nedávné akci jí ale prý bohatě stačila sklenička piva.

„Neříkám, že jsem byla nějaká alkoholička, ale přece jen je něco jiného pít v mládí a něco jiného v padesáti, už mi to nedělalo dobře,“ hájí radikální rozhodnutí oblíbená herečka. Navíc podle ní existuje ještě další zdůvodnění.

„A také kvůli tomu, že už nikdo není zvědavý na opilé holky, natož padesátnice. To bych byla jen strašně trapná, já jsem za to ráda, že už nepiju, a věřím, že mi to tak vydrží, protože mi to ani na různých akcích nechybí,“ dodala Bočanová.

Témata: Mahulena Bočanová