Rozvádějící se Agáta Prachařová: Náhrada za Jakuba?!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. října 2019 8:35

Veronika Žilková dala razítko na rozvod své dcery Agáty Prachařové, která na to jde opravdu hopem. Modelka a moderátorka už se totiž nechala přistihnout ve společnosti neznámého muže. Jde o jejího nového partnera?

Věci nabraly v posledních hodinách rychlý spád. Veronika Žilková v souvislosti s úmrtím legendárního zpěváka Karla Gotta propálila, že se její dcera Agáta Prachařová opravdu již definitivně rozvádí s Jakubem Prachařem. Má už snad za herce a moderátora náhradu?

Agáta byla přistižena v Praze se záhadným mužem, který podle serveru blesk.cz počátkem tohoto týdne přiletěl za ní do Česka a přespal v jejím domě v Suchdole. Ráno jej pak Agáta nechala nasednout do auta a odvezla ho do centra města, kde jej vysadila.

„Je to můj kamarád, rozhodně ne nový partner,“ řekla serveru blesk.cz modelka a moderátorka. „Společně zakládáme surfařské kurzy v Izraeli, už máme i internetové stránky. Dov přespal v našem domě a ráno jsem ho odvezla do centra,“ vysvětlila vzápětí.

Konkrétně má jít o fešného surfaře Dova Jacobovitze, s nímž se dvojnásobná maminka seznámila během četných cest do Izraele, kde žije její maminka a kam Prachařová často prchala v době manželských krizí.

Témata: Agáta Hanychová