Agáta Prachařová: Další útěk a výčitky… KDE JSOU DĚTI?

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. září 2019 20:44

Tahle zpráva snad už ani nikoho nepřekvapí. Agáta Prachařová opět zmizela do zahraničí, tentokrát do Itálie, a fanoušci ihned začali dvojnásobné mamince vyčítat, že zase opustila své dvě děti.

Agáta Prachařová, která už na sociálních sítích i v televizním pořadu opět vystupuje pod svým dívčím příjmením Hanychová, řeší manželskou krizi, která s velkou pravděpodobností skončí definitivním rozvodem s Jakubem Prachařem, po svém.

Modelka, moderátorka a dvojnásobná maminka se totiž dnes prostřednictvím Instagramu ozvala z Itálie, kam se – podobně jako do Izraele – relativně pravidelně vrací. Obě zmíněné země navštívila v uplynulých měsících vícekrát. Fanoušci to dobře vědí, a tak jí to dávají lidově řečeno sežrat.

„Kde máte děti. Proč nejste s nimi?“ ptala se Jana. Další z fanynek si nebrala servítky vůbec. „Není to hrozný? Syn je v první třídě, potřeboval by vás a pořád ho opouštíte. Je mi líto vašich dětí, jak od nich pořád utíkáte za zábavou,“ napsala na rovinu Jana.

Odpovědi se ani jedna z nich od Agáty nedočkala. Kdo se tedy momentálně stará o její děti Kryšpína a Miu, není zcela jasné.

Témata: Agáta Hanychová