Milan Drobný se nepoučil: Zase mluví o cizím zdraví!

Milan Drobný, český zpěvák a producent.

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. září 2019 17:52

Nepoučitelný Milan Drobný opět mluví o cizím zdraví. Před časem mluvil k nelibosti Karla Gotta a jeho ženy Ivany o stavu Mistra, teď popsal, co se stalo jednomu z kapelních kolegů. Došlo totiž k opravdu ošklivému úrazu.

Milan Drobný si prostě nedá říct. Když jeho kamarád Karel Gott trpěl rakovinou mízních uzlin, byl to on, kdo si pustil pusu na špacír a mluvil o Mistrových zdravotních problémech, což rozezlilo Ivanu Gottovou. Ačkoliv se oba kolegové nakrátko usmířili, dnes si opět nemohou přijít na jméno.

Tentokrát čtyřiasedmdesátiletý zpěvák promluvil o zdravotním stavu kolegy z kapely Petra Znamenáčka, který měl ošklivý úraz. Při opravě střechy spadl z několika metrů z dřevěné lávky do jámy. „ Ta lávka ještě navíc slítla na něj. Chtěl to dodělat, zima je pomalu na krku,“ popisoval Drobný nešťastný incident podle blesk.cz.

V rukou lékařů prý Znamenáček strávil čtyři hodiny, hrozilo krvácení do mozku a další vážné problémy. Hudebník musel na šití či na rentgen. „Lékaři teď zkoumají Petrův mozek. Snad bude vše v pořádku,“ doufá zpěvák.

Přesto má o kapelníka nadále velký strach. „To víte, ještě se může objevit cokoli,“ obává se Drobný a varuje všechny lidi: „Stačí vteřina a život se změní navždy. Ty pády jsou strašně nebezpečné.“

Témata: Milan Drobný