Agáta Prachařová to schytala! TO JE CHOVÁNÍ...

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 12:40 | Aktualizováno: 10. září 2019 13:15

Agáta Prachařová řeší krizi manželství s Jakubem Prachařem po svém, opět odjela do milovaného Izraele za maminkou Veronikou Žilkovou. Jenže některé matky jí za to na sociálních sítích odsuzují.

Agáta Prachařová opět sáhla k osvědčenému řešení manželské krize a vyrazila do Izraele, kde žije její maminka Veronika Žilková. Tentokrát ovšem podle dostupných informací bez dětí, což u některých matek vyvolalo zděšení. Kritičky Agáty se sešikovaly na instagramovém profilu Žilkové, která sdílela společnou fotku s dcerou.

Následující komentář vybíráme jako jeden za všechny kritické vzkazy na adresu modelky a moderátorky. „A co děti, mají si kde hrát...? Já si jako máma dítěte nepamatuji, že bych je tak často opouštěla... No, každý máme jiné možnosti i priority,“ komentovala to Markéta.

Agáta se ovšem dočkala zastání. „Pokud jsem to dobře sledovala, tak Agáta brala děti vždycky sebou. A pokud by třeba i děti dala někomu na hlídání, tak to z ní špatnou matku nedělá. Nechápu, o co Vám jde. Já byla ráda, když mi moje děti někdo pohlídal, a věřte nebo ne, nijak nestrádaly a i teď, když jsou dospělé, máme spolu úžasný vztah,“ reagovala fanynka Gabča.

Podle dostupných informací se navíc Prachařovi domluvili na tom, jak se budou střídat u dětí, které podle všeho zůstaly doma, zatímco maminka odletěla do Izraele. Hlídání má tedy momentálně nejspíš na starosti Jakub Prachař.

Témata: Agáta Hanychová