Agáta a Jakub Prachařovi: Rozvod na spadnutí, tady je důkaz!

Agáta a Jakub Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 8:24

Manželství v troskách a rozvod na spadnutí. Všechno nasvědčuje tomu, že manželství Jakuba a Agáty Prachařových už se zachránit nedá. Podle nejnovějších informací mezi nimi dokonce došlo k jisté domluvě.

Manželství Prachařových je podle všeho definitivně v troskách. Ani jeden z partnerů sice rozchod oficiálně nepotvrdil, ale rozruch kolem nich nasvědčuje tomu, že nastal nevyhnutelný konec, o kterém ostatně někteří lidé nepochybovali už na jaře.

Agáta Prachařová si o víkendu sbalila kufry a odletěla za maminkou Veronikou Žilkovou do prosluněného izraelského Tel Avivu, aby si vyčistila hlavu. Kamarádce se podle Blesku svěřila, že potřebuje vypadnout, užít si slunce, teplo, moře a péči své mámy. Cestě do zahraničí ale podle všeho předcházela zajímavá konfrontace.

Dostupné informace totiž hovoří o tom, že se Agáta potkala s Jakubem Prachařem ve vile, kterou společně obývali. Manželé však vydrželi stejné prostory sdílet jen asi hodinu. Modelka a moderátorka následně se sbalenými kufry nasedla do taxíku, který ji odvezl na letiště.

O tom, že je rozvod opravdu na spadnutí, svědčí také nejnovější informace Expresu. Server tvrdí, že se Prachařovi už domluvili na tom, jak se budou střídat u dětí, které podle všeho zůstaly doma, zatímco maminka odletěla do Izraele.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař