Prachařovi opět pod jednou střechou: Kdo si sbalil kufry?

Agáta a Jakub Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. září 2019 13:15

Tak to je prvotřídní šok! Agáta a Jakub Prachařovi, kteří jsou v posledních dnech podle všeho na nože, se opět setkali pod jednou střechou. Dlouhé setkání to ovšem nebylo. Kdo si sbalil kufry a rychle zmizel?

Jak už vás stars24.cz informoval, Agáta Prachařová se včera vydala s dětmi do Izraele, kde žije její maminka Veronika Žilková, která zde doprovází manžela Martina Stropnického na diplomatické misi. Až nyní ovšem vyšlo najevo, co odletu dvojnásobné maminky do zahraničí předcházelo – setkání s Jakubem Prachařem.

Podle informací Expresu se manželé potkali ve vile, kterou společně obývali a Agáta v ní jen před pár dny provedla generální úklid. Když se tam v neděli objevil Jakub, stejné prostory vydrželi sdílet jen asi hodinu. Modelka a moderátorka následně se sbalenými kufry nasedla do taxíku, který ji odvezl na letiště.

Prachařová navíc na sociální síti vyvěsila s nápisem I Support Single Mums, tedy podporuji svobodné matky. Možná tím chtěla naznačit, že se do této skupiny žen brzy připojí. Podobných signálů ostatně poskytla už vícero.

Prvním byl tajemný vzkaz o tom, že „život není to, co chceš, ale co vydržíš“, následovala změna příjmení na sítích zpátky na Hanychovou. Pak ještě Agáta navštívila kadeřnici kvůli novému účesu. O konci manželství tedy pochybuje už jen největší optimista.

Jakub mezitím řeší nastalou situaci po svém, terapií je pro něj práce. V pátek si kupříkladu nenechal ujít módní show za účasti známých topmodelek Terezy Maxové nebo Daniely Peštové.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař