Agáta Prachařová: Opět Hanychová… a teď další VELKÁ ZMĚNA!

Agáta Prachařová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 18:35

Agáta Prachařová řekla manželovi definitivní sbohem a začala psát novou životní kapitolu. Opět pod dívčím jménem Hanychová, to ale zdaleka není vše. Agáta má za sebou další velkou změnu.

Agáta Prachařová dělá za manželstvím s Jakubem Prachařem pořádně tlustou čáru. Podle slov kamarádky vzdala veškerou snahu o záchranu vztahu, což dokumentuje i fakt, že na sociální síti opět vystupuje pod dívčím příjmením Hanychová. To ale zdaleka není jediná velká změna.

Dcera herečky Veroniky Žilkové totiž – jak ostatně naznačovala nedávnou anketou – provedla zásadní změnu účesu, který aktualizovala po konzultaci s kadeřnicí i fanoušky. Ti jsou z nové vizáže Prachařové u vytržení.

„Pěkné vlasy, budete mít lehčí hlavu,“ konstatuje jeden z nich. „Nové vlasy, nový začátek, nové dobrodružství a stále stejně krásná Agata, přisadil si další. „Aguš, ještě ten bláznivý úsměv a jste to už zase vy, pecka,“ tvrdí jiná diskutující.

Korunu všemu pak nasadil následující komentář, jehož autorka citovala slova legendární módní návrhářky Coco Chanel. „Žena, která si ostříhá vlasy, je připravena změnit svůj život,“ prohlásila prý slavná Francouzka. Agáta nejspíš souhlasí.

Témata: Agáta Hanychová