Jaromír Jágr naznačil: Manželka, pak dítě?

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 15:01 | Aktualizováno: 4. září 2019 18:56

S každým dalším křížkem na krku roste tlak na legendárního hokejistu Jaromíra Jágra, aby se konečně usadil, našel si dlouhodobou partnerku a měl s ní dítě. Jágr teď v živém vysílání na sociální síti naznačil, jaký je momentálně jeho další postup.

Veronika Kopřivová se nedávno nechala slyšet, že i po rozchodu zůstávají s Jaromírem Jágrem v kontaktu. Ani legendárnímu hokejistovi nedělá problém přiznat sympatie k expartnerce, která přitom, jak fanouškům prozradil ve slibovaném livestreamu, nebyla úplně jeho typ.

„Abych byl upřímnej, miluju brunetky, ale moje poslední přítelkyně byla blondýna,“ konstatoval olympijský vítěz z Nagana, který konce vztahu zalitoval. „Byla skvělá, škoda, že nám to nevyšlo. Na druhou stranu – všechno se děje z nějakýho důvodu,“ nechal se slyšet.

Věří snad, že nešlo o osudem vyvolenou partnerku, s níž se dočká vytouženého pokračovatele rodu. I téma reprodukce mělo v živém vysílání své místo. „No tak nejdřív si musím najít přítelkyni nebo manželku, pak můžu mít dítě. Ono to má všechno takovej jako postup,“ vysvětloval Jágr poměrně kostrbatě.

Sedmačtyřicetiletý hokejista se před časem nechal slyšet, že lásku nikterak intenzivně nehledá, ani ženy prý o schůzky s ním velký zájem nejeví. Ohledně potomka ale víru neztrácí, protože je u něj všechno časově posunuté, o čemž svědčí to, v jakém věku se stále ještě prohání mezi mantinely.

Témata: Jaromír Jágr