Agáta Prachařová terčem urážek: Abyste se z toho nepo...!

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. srpna 2019 16:57

Agáta Prachařová se módou zabývá prakticky každý den a její fanynky jí často závidí její vkus a ptají se, odkud má různé kusy oblečení. Teď se ovšem dvojnásobná maminka se zlou potázala, přišel jí pořádně ostrý vzkaz.

Agáta Prachařová je za dlouhé roky v šoubyznysu nejspíš zvyklá na ledacos, i na urážky, což ale nemění nic na tom, že by si je o sobě nejraději nečetla. Někteří lidé se však nezdráhají jí poslat ostré vzkazy přímo na sociálních sítích, ač to může znamenat to, že je modelka a moderátorka tak trochu nechtěně proslaví.

Jedním takovým vzkazem se Agáta pochlubila včera. „Abyste se z toho, Agáto, nepo*****. Očividně pěkné šaty, tak to lidi zajímá, kde jste je koupila. A očividně dobrá práce Terezky, že se o její věci zajímají potenciální zákazníci. Tak, prosím Vás, nebuďte p**a,“ stojí v něm.

Jenže Prachařová tentokrát našla zastání, a to přímo u zmiňované Terezky. „Paní Prachařovic byla jenom vtipná… a taky slušná,“ reagovala návrhářka Tereza Zimová a ještě dodala toto: „Začíná z toho tady bejt Prostřeno… a mně začíná klesat IQ.“

Co stálo na začátku celé výměny názorů, není úplně jasné. Dcery herečky Veroniky Žilkové se každopádně její fanynky na Instagramu často pod příspěvky ptají, kde sehnala oblečení, které má na fotkách visících na sociální síti.

Sama Agáta začala nedávno fušovat do módy se svou vlastní značkou Rebella. Její webové stránky však momentálně hlásí, že je v přípravě nové kolekce. Nezbývá nám tedy nic jiného než čekat, s čím Prachařová přijde tentokrát.

Témata: Agáta Hanychová