Jakub a Agáta Prachařovi opět spolu? Další pochybnosti!

Jakub a Agáta Prachařovi 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. července 2019 19:58

Jakub a Agáta Prachařovi mají být podle všeho opět spolu a rozvod už není na pořadu dne. Zatímco po návratu z dovolené v Itálii se to zdálo jako jasná věc, teď se objevily další pochybnosti.

„Projeli jsme celou Itálii, abychom zjistili, že u nás doma je to nejhezčí.“ Těmito slovy se Agáta Prachařová ohlásila po návratu z dovolené v Itálie, kde měla být podle všeho se svým mužem Jakubem, a jelikož mluvila v první osobě množného čísla, všichni se domnívali, že mluví za oba manžele.

V posledních týdnech to totiž vypadalo, že jejich manželská krize, která dokonce hrozila rozvodem, je definitivně zažehnána. V Itálii se totiž Prachařovi nechali přistihnout a vše nasvědčovalo tomu, že je všechno v pořádku.

„Potkali jsme je v Amalfi (přímořské městečko na jihu Itálie – pozn. red.). Měli se k sobě. Na rozvod to rozhodně nevypadalo,“ tvrdil zdroj Expresu, který manžele potkal na jihu Evropy. Teď ale jiný zdroj z okolí hvězdného páru konstatuje něco úplně jiného.

„Kuba i Agáta nechávají trochu lidi vychladnout. Všichni mají potřebu řešit jejich život a jim to není příjemné. Pokud se ptáte, zda se Jakub ještě chystá něco zachraňovat, tak rozhodně ne!“ uvedl informátor Šípu.

Kde je pravda, se asi nedozvíme. Zatímco Jakub se po návratu do Česka jako tradičně odmlčel, Agáta je na sociálních aktivní, ale o svém soukromí tam fanoušky neinformuje.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař