Je Agáta Prachařová v pohodě? Tohle sdělení je víc než jasné!

Agáta Prachařová na zubařském křesle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. července 2019 13:35 | Aktualizováno: 31. července 2019 23:14

Agáta Prachařová včera čelila dotazům, zdali je v pohodě, jelikož podstoupila jednu opravdu nepříjemnou a nezáviděníhodnou věc. Její reakce, ve které se označila za „magora“, pak hovoří za vše.

„Projeli jsme celou Itálii, abychom zjistili, že u nás doma je to nejhezčí,“ prohlašovala Agáta Prachařová po návratu z dovolené na jihu Evropy, kde byla s manželem Jakubem, ač se příznivce marně snažili přesvědčovat, že tam spolu nejsou. Bolestivou pravdu se dvojnásobná maminka dozvěděla, až když byla zpátky v Praze.

Nikoliv však od Jakuba, ale od svého zubaře, který jí sdělil, že s chrupem není něco v pořádku. „Dnes u zubaře od devíti do patnácti,“ stýskala si Agáta během včerejšího odpoledne na Instagramu a mezi ohlasy bylo vidět, že o ní lidé mají obavy.

S jasnou a stručnou otázkou se ozvala třeba Eva Decastelo. „Jsi v pohodě?“ ptala se herečka a moderátorka, ale odpovědi od Prachařové se přímo pod svým komentářem nedočkala, ačkoliv Agáta jiným lidem pod stejným příspěvkem na dotazy odpověděla. Nakonec se ale ukázalo, že nejspíš neměla čas úplně na všechny.

Vyšlo totiž najevo, že šla negativní zkušenost vyběhat. „Po šesti hodinách u zubaře se na bolest musí zapomenout,“ vzkázala Prachařová svým followerům a sama sebe označila za „magora“, jako by se divila, co jí to po šestihodinové návštěvě zubaře popadlo.

Agáta tedy evidentně celou záležitost přežila relativně ve zdraví a doufejme, že se jí další podobné potíže vyhnou, protože takovou zkušenost bychom opravdu nepřáli nikomu.

Témata: Agáta Hanychová