Zraněný a zafačovaný Strach ve Varech: Popral jsem se s Vetchým!

Jiří Strach v Karlových Varech 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. července 2019 8:12

Do Karlových varů zavítal i režisér Jiří Strach (45). návštěvníky filmového festivalu upoutala především náplast na bradě a obvazy na ruce! Co se známému filmaři stalo?

Strach se Varech „pochlubil“ svými zraněními. „Popral jsem se s Ondřejem Vetchým,“ žertoval režisér, který tuhle historku ve Varech vyprávěl všem, které potkal. 

Pravda je ale poněkud jiná. Minulou sobotu si vyrazil na výlet na koloběžce a boural! „Žádám okamžitý zákaz elektrických koloběžek v Praze!!!“ smál se před pár dny na sociálních sítích filmař.

V legraci dokonce vyzval pražského primátora Zdeňka Hřiba, aby s tím něco udělal. „Nebo alespoň vyhlášku zakazující jezdit na nich trotlům jako jsem já!!!“ bral svůj úraz s humorem.

A co přesně se stalo? „Ve svejch letech bych mohl mít rozum, žejo, a nelézt na e-koloběžku cestou domů z hospody,“ vysvětloval fanouškům Strach.

Jeho zranění mu v Nemocnici na Františku ošetřil jeho bratr. „Ještěže měl zrovna službu můj brácha MUDr. Petr Strach. Napřed se půl hodiny smál, teprve pak šil a rentgenoval,“ práskl režisér. Jeho zranění naštěstí nebyla vážná a tak mohl vyrazit na festival do Varů!

Témata: Jiří Strach (režisér) Ondřej Vetchý Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV)