Krainová a Rolins: Staré přátelství je obnoveno?

Dara Rolins a Simona Krainová 15

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

11. prosince 2017 8:19

Blonďaté krásky patřily od devadesátých let mezi nerozlučné kamarádky. Dohromady se daly dost zvláštním způsobem – herec Sagvan Tofi totiž chodil s oběma blondýnkami zároveň, aniž by to děvčata věděla! Samozřejmě se vše za čas provalilo, a tak Tofi dostal kopačky od obou krásek a z těch se staly nejlepší kamarádky.

V roce 2003 si Simona s Darou dokonce koupily byty vedle sebe v pražských Dejvicích. Do té doby nebylo večírku, aby to na něm tato sexy dvojice pořádně nerozjela.

Divoké mejdany, které se mnohdy protahovaly až do druhého dne, holky zvesela obrážely a klidně se nechaly v podroušeném stavu vyfotit v sexy póze či s drinkem v jedné ruce a cigárkem v druhé. Strávily spolu dokonce nějaký čas v New Yorku a jak obě krátce po návratu do Čech přiznaly, bylo to pro ně jedno z nejhezčích období života. V té době samozřejmě neměla ani z nich jedna děti.

První mračna ale přišla kolem roku 2004, kdy se Krainová vdala za moderátora Bořka Slezáčka. Jenže ten nejlepší kamarádku své ženy nemohl vystát a Dara zase jeho.

Co se z Krainové stala vdaná paní, přestala být Dara po jejím boku vídána úplně. Rolins dokonce prodala byt, který sousedil s bytem Krainové. Tehdy se dost spekulovalo, jestli je za koncem jejich přátelství skutečně pouze nesoulad Slezáčka s Rolins.

Po více než třinácti letech od konce jejich přátelství však přichází Krainová s prosbou o příměří! Na svém instagramovém účtu totiž zveřejnila fotku z devadesátých let, kde se k sobě někdejší nerozlučné kamarádky tulí a připojila komentář s přáním krásných 45. Dařiných narozenin.

Že by se snad konal velký návrat královen večírků?

Témata: Dara Rolins Simona Krainová