Agáta Prachařová přála otcům k svátku: Na Jakuba zapomněla!

Jakub a Agáta Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. června 2019 17:31

Dnešní Den otců neunikl pozornosti Agáty Prachařové, která na tento svátek upozornila fanoušky na sociální síti. Sama však udělala jednu zajímavou věc, nepopřála totiž otcům svých vlastních dětí.

Titulky tuzemských médií sice hlásají, že Češi Den otců, který letos připadl na dnešní den, neslaví, ale není to tak úplně pravda. O opaku se snaží přesvědčit kupříkladu Agáta Prachařová, která tento svátek všem připomněla na sociální síti.

Na svém instagramovém profilu totiž už včera zveřejnila koláž z fotografií s životními partnery její maminky Veroniky Žilkové. Nechyběl na ní její otec Jiří Hanych, Marek Navrátil ani nynější manžel herečky, český velvyslanec v Izraeli Martin Stropnický.

„Mám tu výhodu, že máma vždy měla skvělý výběr… Tak zítra nezapomeňte,“ vzkázala svým fanouškům na Instagramu a na oplátku se od nich dočkala spousty vřelých reakcí. Nikdo z nich však nepoukázal na zajímavou věc.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Čen 15, 2019 v 12:41 PDT

Agáta totiž úplně zapomněla na otce svých dětí. Opomenutí hráče amerického fotbalu Mirka Dopity se asi divit nedá, jelikož o něm dlouho nikdo neslyšel, ovšem vynechání manžela Jakuba Prachaře se zdá být jasným důkazem, že to mezi nimi opravdu není ideální.

Prachařová ale tvrdí, že se nic neděje. O svém manželství už se navíc po návratu z Izraele odmítá bavit. O možném rozvodu se však velmi často spekuluje v médiích.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař