Dara Rolins se usmíření nedočká: Ať radši mlčí, vzkazují zpěvačce!

Dara Rolins 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. června 2019 8:42

Zpěvačka Dara Rolins otevřela staré rány. Zavzpomínala totiž na dopravní nehodu, při které usmrtila motocyklistu, ovšem nevyvarovala se tvrzení, že ač byla odsouzená, nic špatně neudělala. Reakce druhé strany na sebe nenechala dlouho čekat.

Za měsíc to bude 9 let, co Dara Rolins svým Mercedesem srazila třiašedesátiletého Jindřicha Rotrekla, který svým zraněním podlehl. Zpěvačku za to odsoudili na 18 měsíců podmínečně a dostala i tříletý zákaz řízení. Někteří lidé by se k takovým věcem neradi vraceli, ale ona i po letech klidně otevírá staré rány.

V nedávném rozhovoru pro Neovlivní.cz řekla, že neudělala nic špatně – nepožila alkohol ani nejela rychle. Ohledně nehody prý stále panuje mnoho otazníků. Tím ale naštvala vdovu po zesnulém muži Olgu. „Jak se může vyjádřit, že nic neudělala? Kdyby nic neudělala, neměla by zákaz řízení a nebyla by odsouzena,“ reagovala Rotreklová pro týdeník Rytmus života.

V jedné věci ale s Darou souhlasí. „Pro nás zůstávají otázky, které zůstanou už nezodpovězené. Z jakého důvodu vjela svým vozem do protisměru, čemu se věnovala před nárazem, když nebylo náledí, nebyla mokrá vozovka, byla stometrová viditelnost, nebylo to v zatáčce,“ shrnula vdova otazníky.

Zpěvačka si ve zmíněném rozhovoru postěžovala i na tehdejší zájem médii o její osobu. Rotreklová má však jiný názor. Na titulních stránkách se o sobě tenkrát dočetla, že žádá 10 milionů korun, za což se jí dodnes nikdo neomluvil. Dokonce prý ani neví, zdali tuto lež vyřkla sama Dara Rolins, nebo její právník. Pro zpěvačku má každopádně jasný vzkaz.

„Bylo by vhodné, aby se už k nehodě nevyjadřovala, když si ani po devíti letech nemůže v hlavě srovnat, že je to právě ona, kdo mi svou jízdou zabil manžela a dcerám otce,“ uvedla vdova na rovinu.

Témata: Dara Rolins