Šarlatánka Meghan nechutně lže? Internetem se šíří fotografie, které to mají dokazovat!

Meghan Markle 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. ledna 2019 11:34

Jak je vidět, manželka prince Harryho Meghan je aktuálně zřejmě nejkontroverznějším členem královské rodiny. Její fanoušci i odpůrci ji denně sledují, hodnotí její vizáž, vzhled i chování. A někteří z nich poukázali na podivné věci! Je možné, že vévodkyně své těhotenství předstírá?

Když princ Harry a vévodkyně Meghan oznámili, že krátce po svatbě čekají prvního potomka, byla Británie nadšená. Po krátké době se mělo do královské rodiny narodit další miminko! Stále více lidí se ale domnívá, že Meghan své těhotenství jen předstírá! Potvrzovat to podle nich mají nejen fotografie, ale i videa!

Na sociálních sítích se pod hastagy #Megxit a #fakepregnancy šíří konspirační teorie, podle kterých je vévodkyně tak skvělá herečka, že dokázala zamotat hlavu celému světu. Trollové razí tezi, že Meghan si své břicho vycpává polštářem, který je podle nich na některých fotkách krásně vidět.

Best photo yet of #honeytrap Meghan Markle wearing a fake baby bump and has a surrogate elsewhere. @KensingtonRoyal @RoyalFamily pic.twitter.com/Qk0XF3qdHR

— DrinkTheTea (@DrinkTheTea1) 19. prosince 2018

Meghanino údajné předstírání pak označují za „velezradu“ a ji samotnou za „šarlatánku“. „Mám dvě vysoké školy a jeden magisterský titul, mluvím třemi jazyky, jsem tedy určitě vzdělaná. A stále si myslím, že všechno kolem Meghan je falešné, včetně jejího těhotenství,“ napsala například jedna diskutující na twitteru. Další zajímá, zda Harry o všem ví a hru na těhotesntví hraje s ní, a nebo jestli obelhává i jej.

Konspirátoři také poukazují například na Meghaninu nedávnou návštěvu ve zvířecím útulku. Tam se podle nich bez problémů sklonila, aby zvedla psa do náruče. Pod pláštěm bylo údajně vidět, jak se jí zkroutilo břicho – což by nebylo možné, kdyby v něm opravdu nosila dítě!

Meghan Markle, #celesbian serial professional #BeardForGayMen (including her latest #merkin Prince Harry), has a very #WOBBLY #Moonbump, #fakepregnancy strap-on prosthesis pic.twitter.com/vqrSNzfxqm

— Beard Club (@Beard_Club) 6. listopadu 2018

Jiní si vzali na paškál její šatní, vypátrali konkrétní značku kalhot, které měla před pár dny na sobě, a poukázali, že ty se v těhotenské verzi vůbec nevyrábí! Jak je tedy možné,  že je na sebe navlékla? zajímá je. 

I've had quite enough of this utter fakery! This is WRONG @RoyalFamily! You CANNOT pretend #MeghanMarkle is pregnant, when she obviously isn't. How was this allowed to happen?This is #TREASON @KensingtonRoyal @ClarenceHouse #moonbump #megxit #charlatanduchess pic.twitter.com/1ANCf0vhtx

— Jammy Tart (@JammyJerusalem) 15. ledna 2019

Vévodkyně Meghan by měla být zhruba v šestém měsíci a dítě by se mělo narodit na přelomu dubna a května. Pohlaví Harry a jeho žena neprozradili, sami chtějí být překvapeni.

Podle některých hlasů by celé tato aféra s údajným falešným těhotenstvím mohla mít jeden přínos. Díky ní by se mohly smířit Meghan a její švagrová Kate.

I manželka prince Williama totiž má s podobnými konspiracemi své zkušenosti. Divoké spekulace vyvolala, když vyšla z nemocnice a vypadala neuvěřitelně svěže pouhých 12 hodin poté, co porodila malou princeznu Charlotte. Zdá se tak, že obě vévodkyně mají konečně něco společného!

Témata: Meghan Markle těhotenství sociální sítě Princ Harry Princ William Kate Middleton