Dara Rolins do toho pořádně praštila! Otevřenou intimní zpověď doplnila NAHOU FOTKOU!

Dara Rolins 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. srpna 2020 12:38

Zpěvačka Dara Rolins je známá tím, že si věci dělá po svém. Cestuje si kdy chce a kam chce, fotí se v polohách, které její fanoušky rozpalují, a za svou nahotu se nestydí. Nyní otevřeně prozradila, jak to ve skutečnosti má.

"Je mi naprosto jasné, že nikdy, v žádné souvislosti nenastane stav, že se vše bude líbit všem. A paradoxně "nahota", která je jevem ze všech nejpřirozenějším, bude vždy nejvíce kontroverzním tématem. A proto se nedivím, že fotky v posledním čísle Grade magazínu způsobily mírný rozruch (ne, nemyslím tím že je řešili v každé rodině," napsala zpěvačka na Instagramu.

Ve zmíněném magazínu se novináři zabývali jejími cestami na Bali a objevily se v něm i její fotky z dovolených, na kterých toho na sobě více neměla než měla. To je ale Dara, taková, jakou ji fanoušci znají a mají rádi.  

Ona sama si však uvědomuje, že vždy když vybočí z řady, dá do pohybu emoce všeho druhu. "A přiznávám, dělat "rozruch" k mé profesi vlastně patří, takže sem s nimi, beru všechny," uvedla s tím, že přiznává, že být nahá jí baví.

"Vždy se mi líbila vkusně prezentována nahota, vše co mi způsobí motýly v břiše, ten nádech "zakázaného", ať už fotka, film, písnička ... nebo člověk. A chci říci, že se tyto věci věkem příliš nezmění," dodala s tím, že jí baví i milostní hrátky, a to více než kdy dřív.

"Výhodou zralého věku je, že mi nepřijde divné o tom mluvit. A už vůbec necítím jediný limit nebo povinnost ke své intimitě způsobený faktem, že jsem máma. Jsem žena v první řadě. A ať už se to někomu líbí nebo ne, chci si to užít," uzavřela. 

Témata: Dara Rolins