Otřes ve StarDance: Příště už bez klíčové osoby!

StarDance 2019 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 20:20

StarDance se má na televizní obrazovky v příštím roce, už teď je ale známá jedna velká změna. Příští řada se už uskuteční bez jedné klíčové osoby. Kdo se již pod jedenáctou řadu úspěšného projektu nepodepíše?

Populární taneční show StarDance netvoří jen lidé, které vídáme na televizních obrazovkách, ale také osoby v zákulisí. Další řada, kterou na Kavčích horách připravují na podzim příštího roku, se bude muset bez jednoho klíčového člověka posledních ročníků obejít.

Podle potvrzených informací webu extra.cz skončil ve veřejnoprávní České televizi dramaturg a šéf projektů zábavy Jan Potměšil. S jeho prací přitom odjakživa panovala spokojenost. Co se tedy stalo? 

„Honza je zklamaný. Pořádný důvod k ukončení spolupráce se nedozvěděl. Kdo ví, jestli to nebylo na základě drbů, jeden z účastníků poslední StarDance si prý dokonce měl jít stěžovat i generálnímu řediteli, ale samozřejmě jsem u toho nebyl, tak nevím, jestli je to pravda,“ konstatuje zdroj zmíněného serveru. 

Jinak se ale diváci nemusí bát, že by přišli o výrazné osobnosti, které jsou se soutěží spjaté. Zatímco účastníci se budou logicky teprve vybírat, moderátory večerů zůstanou Marek Eben a Tereza Kostková.

Témata: StarDance