Jasmina Alagič se chtěla odstřihnout od minulosti. Příznivci Dary se jí vysmáli!

Jasmina Alagič 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. června 2019 13:48

Jasmina Alagič se z pozice přítelkyně přesunula do pozice manželky a zanedlouho jí čeká post matky. Taková změna vyžaduje i úpravy po stránce vzhledu, ty se jí ale příliš nepovedly!

Jasmina se rozhodla, že je na čase obměnit svůj vzhled, a vyrazila ke kadeřníkovi. Své dlouhé tmavé vlasy nechala předělat na světlé mikádo. Pokus o započetí nové životní etapy se jí ale příliš nepovedl.

Její účes totiž nápadně připomíná účes Dary Rolins, bývalé přítelkyně jejího manžela Patrika Vrbovského. A veřejnost si toho nejen všimla, ale rovněž na to i náležitě poukázala!

Na instagramu se tak strhla hádka, kde se do sebe pustili příznivci Dary a fanoušci Jasminy. Zatímco ti první se moderátorce vysmívají, ti druzí tvrdí, že podoba mezi ní a zpěvačkou prakticky není.

"Na první pohled jsem si myslela, že to je Dara," vysmála se s řadou smajlíků jedna z fanynek. "Dara Rolins??" zeptala se další. "Čistá Dara Rolins, jen ta má asi víc rozumu.... " přidala se jiná.

Jiní se snaží situaci mírnit. "Aaa tady si někdo hraje na Darina. Sice podoba s účesem je, ale jinak na ni nemá," napsala další, tentokrát fanynka Jasminy. 

Další fanoušci se k porovnávání ani neuchýlili a pouze zkonstatovali, že to Jasmině nyní opravdu sluší. Našli se ale i tací, kteří ji osočili z toho, že je zlatokopka.

Témata: Jasmina Alagič Dara Rolins