Těhotná Ornella Koktová si zoufá: Téměř nesmím z domu! Je to skoro za trest!

Ornella Koktová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. února 2021 19:00

Už brzy se rodina Koktova rozroste o dalšího člena. Ornella, která otěhotněla krátce po porodu druhého syna, už se nemůže dočkat. A to především proto, že je její těhotenství rizikové a tak pořádně nemůže ani ven!

Když Ornella Koktová oznámila, že s manželem Josefem čekají třetího potomka, byl to pro mnohé šok. A to hlavně proto, že jejich druhorozený syn Sven ještě nemá ani rok! Jak sama prozradila, třetí potomek nebyl plánovaný, přesto se už nastávající rodiče těší.

Má to ale jeden malý háček. „Jak už jsem několikrát zmiňovala... bohužel mám rizikové těhotenství, a tak doslova musím zůstávat doma. Abych řekla pravdu...pro mě je to skoro za trest,“ postěžovala si Koktová, která je už ve třetím trimestru.

Jak sama říká, sedět doma pro ni prostě není. „Jsem zvyklá na to být aktivní, trajdat venku v přírodě, řádit s dětma...a teď abych celé dny do konce těhotenství 'skoro ležela',“ smutní Ornella, která otěhotněla jen pár týdnů po druhém porodu.

Uvědomuje si, že by její stav mohl být ještě horší. „Pepík mi furt říká 'Buď ráda, že můžeš alespoň na zahradu, taky si mohla ležet v porodnici třeba X měsíců.' Ano já vím, nechci se rouhat. Každopádně dušička by chtěla, ale tělo nemůže. A jak vidíte, už jsem docela kulička,“ směje se nad fotkou ze zasněžené zahrady.

„Ještě, že máme doma tolik golfových bund...(já mám na sobě dvě) a kupovat si ty těhotenský? To je mi zas líto peněz. Takže jak vidíte, mohu alespoň chvilkama jezdit u nás po zahradě,“ vzkázala na facebooku Koktová.

Témata: Ornella Koktová