Cestovatel v čase: Byl jsem v roce 3700, lidstvo bylo na pokraji genocidy!

Mike tvrdí, že cestoval časem a že v budoucnosti lidé válčí s roboty 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. listopadu 2018 10:42 | Aktualizováno: 24. listopadu 2018 5:36

Údajný cestovatel v čase, který si říká Mike, tvrdí, že se podílel na "tajných operacích" pro kanadskou Národní bezpečnost. Podle svých slov navštívil rok 3700, a teď varuje před hroznou a ničivou válkou mezi lidmi a roboty!

Mike si na důkaz z budoucna dokonce přinesl část robota, o kterém řekl, že ho zabil holými rukama. Podle něj jde o důkaz toho, že se opravdu zúčastnil fantastických výprav. Se svým příběhem se svěřil stanici Apex TV, Youtube kanálu, který se specializuje na paranormální aktivity a bizarní teorie. Má téměř 800 000 předplatitelů.

Mike, který má řecké kořeny, se podle svých slov narodil ve Francii a tam žil až do 14 let, pak se přestěhoval do Kanady. Začal se zajímat o vědu a nakonec od 18 let pracoval pro organizaci jménem National Secure Laboratory of Canada. Právě tam se podle svých slov podílel na „mnoha tajných operacích a cílech".

„Prováděli jsme experimenty se strojem času, poslali jsme do budoucnosti řadu skupin i jednotlivců. Já sám jsem se se skupinami dostal do budoucnosti. Cestovali jsme do náhodných let, ale našim hlavním cílem byl rok 3700,“ vysvětluje muž.

Toto období podle svých slov navštívil 18krát. V táto budoucnosti existovaly různé druhy robotů, z nichž některé byly „jen stroje". Jiné ale měly „samostatný operační systém umělé inteligence". Někteří pokročilí roboti měli dokonce obličej a tělo se „syntetickou barvou", takže podle něj připomínalo skutečného člověka.

Existovali tam prý také vojenští roboti, kteří byli silnější, měli zbraně a pracovali jako „perfektní stroje k zabíjení". Někteří roboti pak měli místo ruky laserovou pistoli. „V roce 3700 začala válka, válka mezi lidskou rasou a umělými stvořeními, roboty, kteří měli umělou inteligenci. A jakmile pochopili svou moc, pokusili se získat nadvládu nad lidmi a z otroků se pokusili změnit na vůdce," vypráví Mike.

„Začala válka - válka, kterou nikdo předtím neviděl. 20. září roku 3700 zahájili všichni roboti na planetě Zemi útok. Po první vlně útoku bylo zabito více než 30 procent lidí. Použili internet a bezdrátový systém, aby se okamžitě propojili a spojili útok. Jediná věc, která zachránila většinu obyvatelstva lidí, byla, že roboti nedostali kódy spouštěcího systému jaderných raket. Pokud by se k nim dostali, nebyla by to žádná válka, ale prostě jen genocida lidské rasy,“ varuje Mike.

Roboti podle něj „chtěli vytvořit nové impérium“. „Jejich vlastní generace umělých bytostí měla sen, že na této planetě nebudou lidi, zvířata, rostliny a organičtí tvorové." varuje. Lidé podle něj museli utéct do lesů, kde se skrývali. 

Mike také ukázal, že z budoucna přivezl část „těla" robota, kterého „zabil vlastníma rukama". Předpokládaná ruka robota je poměrně malá a vypadá obyčejně, ale Mike trval na tom, že je v takové ruce tolik síly, že by člověka roztrhala na sto kousků.

Muž přiznal, že nyní žije v Asii, protože věří, že kanadská národní bezpečnostní laboratoř jej chce zabít, protože utekl a vzal s sebou robotovou ruku. Mike dodal, že nezná další podrobnosti o tom, co se stalo po roce 3700 a kdo nakonec válku vyhrál.

Lidé, kteří příběh na kanálu Apex TV komentovali, ale Mikeově příběh příliš nevěří. Jeden z nich označil video jako „nejhloupější věc, kterou dnes viděl". Další poukazoval na to, že ruka robota vypadá opravdu nevěrohodně. „Vážně bys měl mít něco lepšího, než ten kus odpadu, abys mohl tvrdit, že je to z budoucnosti," napsal.

Témata: cestování časem