Fanoušci Tváře zuří: Nova podvádí! Všechno bylo předem domluvené!

Tvoje tvář má známý hlas už zná vítězku, stala se jí Míša Badinková 4

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

19. listopadu 2018 14:08

Zábavná show Tvoje tvář má známý hlas, která skončila v sobotu, už zná svého vítěze. Tedy spíše vítězku. Tou se stala herečka Michaela Badinková, která porazila Evu Burešovou. Jenže řadě fanoušků se tento verdikt nelíbí! Někteří dokonce naznačují, že výsledek byl určený předem!

Pátou řadu show, kterou vysílá televize Nova, vyhrála Míša Badinková, která se aktuálně objevuje v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Řada fanoušků jí na Instagramu i Facebooku gratulovala a tvrdila, že si vítězství zasloužila.

Jenže se našli i tací, které letošní výsledek velmi zklamal. „Měli to naplánované, Eva byla stejně lepší,“ postěžovala si jedna z diskutujících.

„Poslední vítěz, který byl opravdu nejlepší, byl Honzík Cina, od té doby vyhrávají ty, které do toho jdou s tím, že už mají vítězství jisté, tj. Vilhelmová, Kohoutová a teď i Badinková ... je to čím dál okatější,“ zlobila se další divačka.

„Mohla to vyhrát spíš Eva, protože to dala vše skvěle, takže by si to zasloužila nejvíc, ale nestalo se.. Tohle je prostě předem domluvené, to je prostě TV Nova,“ napsala další z divaček. Někteří na facebooku naznačovali,že Badinková vyhrála proto, že hraje na Nově v Ordinaci v růžové zahradě, zatímco Eva Burešová hraje na konkurenční Primě v seriálu Modrá kód.

„Opět vyhrál někdo kdo si to nezasloužil, ale měl tlačenku..“ postěžoval si divák Tomáš. „Jako pardon, ale opravdu to měl vyhrát někdo jiný.. nic proti Badinkové nemám, ale zpěvem nebyla nic moc extra... i tím hereckým výkonem na tom byla jednoznačně lépe Eva.. je to fakt smutné, protože to není jen můj názor, ale co jsem pochopila i většiny diváků...je to divné a ta soutěž už je celá dost prapodivná,“ přidala se další zklamaná fanynka.

Řada dalších diskutujících ale zdůraznila, že je vlastně jedno, kdo vyhrál, protože vyhrané peníze putují vždy na dobrou věc. Ani tento argument ale zklamané diváky neuspokojil.

„Mě to vítězství Míši překvapilo vzhledem k té charitě, čekala jsem, že když už pro svou charitu získala 75000 a Eva jen 25000, tak to dorovnají ve finále. Takhle vlastně jedna charita dostane 225000 a ta druhá (byť měli tu nejšikovnější účastnici) jen 25000.. A to už mi trochu nefér přijde,“ posteskla si jedna z podporovatelek Evy

Témata: Tvoje tvář má známý hlas Michaela Badinková Eva Burešová