Výměna manželek na ostří nože: Roman má problém vyjít vlastně s kýmkoliv

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2023 10:40

V dnešní Výměně manželek se diváci podívají do vyhlášeného lázeňského města, idylu tam ale rozhodně neuvidí. Roman si totiž vůbec nesedne s náhradní manželkou Petrou. Kvůli čemu se dostanou do konfliktů?

Třiačtyřicetiletý Roman je komplikovanou hlavou domácnosti ze sídliště v Karlových Varech. S pěti dětmi z předchozích vztahů se nevídá, s o pět let mladší Zuzanou má tříletou dceru Sofinku. Pod jednou střechou s nimi žijí ještě tři ze čtyř dalších potomků partnerky.

Roman s nimi dobře nevychází, tvrdí o nich, že jsou líní. Třeba devatenáctiletého Tondu by už nejradši viděl mimo svou domácnost, do které na natáčení přijíždí šestatřicetiletá Petra.

Její rodinu přihlásil do reality show partner Jirka kvůli častým hádkám ohledně výchovy tříletého syna Jiříka nebo práce. Ona ale brzy začne mít jiné starosti.

Už po příjezdu do Karlových Varů se dostane do konfliktu s Romanem, který ji pošle spát do pokoje s mladým Tondou. Navíc se slovy, že se ho nemusí bát, protože "není na holky". Další spor nastane kvůli úklidu, největší emoce ale vyvolá výlet do města.

Témata: Výměna manželek