Výměna manželek má šťastný, ale i pochmurný konec. Svatba a zároveň psychiatrie!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2023 19:39

Poměrně vyhrocená atmosféra provázela středeční premiérovou epizodu Výměny manželek, na jejímž konci jsou přípravy na svatbu. Zároveň vyšlo najevo, že jeden z aktérů skončil na psychiatrii.

Šestatřicetiletá Petra má s o čtyři roky mladším Vláďou tři děti, své blízké během natáčení vyměnila za společnost třiatřicetiletého Tomáše a jeho dcer - osmileté Lucinky a roční Leontýnky. V nové domácnosti narazila také na sedm psů a dospěla k závěru, že se více investuje do nich než do dětí.

Petra ale především úplně nepochopila, jak je to s péčí o děti. Když jednoho dne starší z dívek vůbec nejedla, došlo k velkému konfliktu mezi ní a Tomášem. "Věděla jsem, že když půjde do tuhého a bude se to týkat našich dětí, může se tohle stát. Zachoval se takto a bouchly mu nervy," uvedla k incidentu Tomášova partnerka Lucie.

Vláďa se jí podle jejích slov v závěru Výměny svěřil, že kvůli své ženě skončil na psychiatrii. "Musel mít delší dobu prášky, aby to dával a byl v klidu. Zavolala na něj policajty, aby ho zpacifikovali. Problém je v Petře, ona není normální," svěřila se Nově.

Lucie a Tomáš mají příjemnější starosti, protože došlo na žádost o ruku a chystá se svatba. "Museli jsme jít do pořadu, aby si Tomáš uvědomil, co má doma. Také mi začal trochu víc pomáhat," uvedla nastávající manželka.

Témata: Výměna manželek