Výměna manželek: Komu v ní půjde o zuby?

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2023 9:25

V nové epizodě Výměny manželek, kterou Nova odvysílá dnes večer, půjde jednomu z účastníků u zuby. Nikoliv snad ale z toho důvodu, že by došlo k ráně pěstí. Co tedy mají diváci očekávat?

Sedmatřicetiletá Karolína pracuje v IT a s o rok mladším Jardou má tři děti: Danielu (5), Anežku (3) a půlročního Dominika. Doma se cítí nedoceněná, proto se přihlásila do Výměny. Chce, aby si nejbližší uvědomili, že není služkou. 

Třiatřicetiletá Mirka a o dva roky mladší Tomáš mají hned čtyři děti a také problémy. "Hádáme se třeba i kvůli výchově. Jsem pedant na úklid. Když žena vypije kafe, ta sklenice tam je ještě dvě hodiny. Proč to neuklidí hned," stěžuje si hlava rodiny.

Náhradní manželka Karolína si ale hned uvědomí, že s tím pedantem to není tak žhavé. Všimne si totiž špinavého sporáku. Konflikt mezi ní a Tomášem se postupně bude stupňovat, třeba i kvůli penězům.

Ve druhé domácnosti bude mít Mirka problém s tím, kolik času tráví děti s elektronikou. Účast ve Výměně vidí jako přivýdělek, finance by použily na zuby. "Úplně se těším, až se budu moct konečně normálně smát," poznamenala.

Témata: Výměna manželek