Výměna manželek předčasně ukončena: Dvě maminky v jedné domácnosti a smrad až za roh!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. února 2023 12:22

Předčasné ukončení Výměny manželek není úplně sporadické, zatím naposledy přišlo ve středeční premiérové epizodě, kde se potkaly dvě velmi odlišné rodiny. Zřejmě to sehrálo svou roli.

Vendula a Nikola z Teplic vyrazily do Výměny bojovat s předsudky. Světu totiž chtěly ukázat, že i dvě holky zvládnou vychovat dítě, v jejich případě osmiměsíčního syna Tobiáše. 

Byla to prvně jmenovaná, která natáčení absolvovala v jiné než vlastní domácnosti. Konkrétně zavítala do Lukavice nedaleko Klatov, kde žijí devětadvacetiletý svářeč Petr, o čtyři roky mladší Zuzana a jejich malé děti Jakub a Eliška. 

Do reality show je přihlásili kamarádi a nebyl to úplně nejlepší nápad, o čemž svědčí předčasný konec kvůli (ne)komunikaci Zuzky s Nikolou. "Úplně se se mnou přestala bavit. Vendula mi pak řekla, že Nikča nesnese silnější lidi, tak jestli i to na ni mělo vliv. Nevím," řekla dvojnásobná maminka Nově.

Nikola přidala svůj, poněkud jiný pohled. V něm si postěžovala, že péče o domácnost zůstala v závěru jen na ní. "Zuzka uvařila dvakrát, jednou uklidila, pak se jen starala o kluka. Jinak nedělala vůbec nic," poznamenala.

"Rezignovala na všechno, už se nechodila ani koupat. Řeknu to narovinu, smrděla až za roh," pokračovala v kritice, ale připustila, že se sama mohla chovat jinak.

​"Furt lepší mít dvě mamky než mít rodiče, kteří o víkendu chlastají," uzavřely debatu po natáčení ženy, které jsou v registrovaném partnerství. 

Témata: Výměna manželek TV Nova