Výměna manželek z Česka do ciziny a naopak: Bylo to hrozné, říká Bára!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2023 10:58

Zahraniční aspekt měla premiérová epizoda Výměny manželek a ta, která se do rodné země po čase opět podívala ze zahraničí, kde běžně žije, se nestačila divit. Bylo to hrozné, povzdechla si.

Dvaatřicetiletá řidička kamionu Bára žije v německém Bielefeldu s partnerem Petrem, jejich společnou dcerou Leticií a svým synem Sebastianem z předchozího vztahu. Trojici svých blízkých ale na několik dní vyměnila za rodinu žijící v Jesenikách. Chtěla se totiž dozvědět, jak to chodí v jiných domácnostech.

Bára se sice těšila do rodné země, ale z její návštěvy v rámci Výměny manželek měla smíšené pocity. "Vzpomínám na to dvěma způsoby. Jeden je, že to bylo hrozné. Ten druhý je, že bylo fajn vyzkoušet si to jinde, po boku jiného muže. Díky tomu jsem si začala víc vážit toho, co mám doma," poznamenala pro Novu po natáčení. 

Nelíbila se jí totiž atmosféra v druhé rodině, kterou výrazně ovlivnila (ne)přítomnost náhradního manžela Míry. "On celé dny nebyl doma, a když přišel, tak jim řekl, ať jdou do pokoje. Byl tam asi i strach ze strany těch dětí, protože nevěděly, s jakou náladou přijde," popsala.

Bára dokonce vyslovila úvahu, zdali by Míra neměl navštívit kvůli svému chování poradnu. Problémy měla i s šestnáctiletým Ríšou, který na tři dny opustil domov a nikomu nic neřekl. Ačkoliv podle svých slov uvažovala o předčasném konci, nyní prohlašuje, že by do reality show šla znovu. 

Navíc prozradila, že podle jejího partnera Petra druhá "vyměněná" manželka celé natáčení probrečela. Jarmila ale tvrdí, že rodině přispěla ke zlepšení vztahů v rodině. Změnila se prý komunikace. "Manžel už tak nekřičí. Ještě se najdou chvíle, kdy zvedne hlas, ale už to není to samé," nechala se slyšet.

Témata: Výměna manželek TV Nova