Vladimir Putin: Ruský prezident opět nechtěně upozornil na zhoršující se zdraví?

Vladimir Putin

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. srpna 2022 13:40

Vladimir Putin je považován za hlavního strůjce války na Ukrajině. V souvislosti s konfliktem se hodně řeší jeho zdravotní stav. Co zaujalo spoustu lidí v posledních hodinách?

Zdravotní stav šéfa Kremlu se řeší opakovaně od vypuknutí ruské invaze na sousední Ukrajinu na konci února letošního roku. Nyní si některá zahraniční média opět všimla něčeho podezřelého.

Například web listu Daily Mail v neděli upozornil na video z akce u příležitosti dne ruského námořnictva, který každoročně připadá na poslední červencovou neděli. 

The use of biological weapons was successful: Putler was attacked by Ukrainian combat mosquitoes. By the way, what happened to his right hand? pic.twitter.com/f5Yr6uwF1d

— NEXTA (@nexta_tv) July 31, 2022

Putin se na záběrech baví s dcerou ministra obrany, když kolem pravé poloviny jeho tváře začnou kroužit komáři. Nepokusí se je přitom odehnat bližší pravou, ale vzdálenější levou rukou. Podle serveru to může opět poukazovat na chatrné zdraví ruského prezidenta.

Ruští vojáci mezitím pokračují ve snaze o "taktické útoky" směrem na ukrajinské město Bachmut, přičemž podle ranního hlášení britského ministerstva obrany o vývoji bojů na Ukrajině se jim pomalu daří postupovat. 

Témata: Vladimír Putin