"Jste pakáž, odpad, dno společnosti, parta ubožáků!" Chcípl PES si pod sebou podřezal větev!

Chcípl PES vyzývá k protestům u bydlišť poslanců

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. února 2022 17:01

Iniciativa Chcípl PES, která nemá daleko k extremistům a šíření dezinformací, má na krku pořádný skandál. Nejen, že nejprve zveřejnila soukromé údaje desítek poslanců, následně se ale snažila zastřít, že se něco takového vůbec stalo. Lidem ale došla trpělivost a na stránkách iniciativu zasypali masivní kritikou.

Na základě projednávání novely pandemického zákona dnes iniciativa vyzvala své příznivce k demonstracím u bydlišť desítek poslancům. Za tímto účelem je také kolem osmé hodiny ranní zveřejnila. "Udělejte si malá protestní shromáždění u trvalých bydlišť 70 poslanců, kteří hlasovali pro novelu pandemického zákona. Oni nám budou do chodu domácností a svobod zasahovat neustále," napsalo hnutí.

Příspěvek vyvolal vlnu nevole a hnutí ho následně stáhlo. Namísto toto uvedlo, že se "mohly mezi adresy, které jsou veřejné, dostat i adresy trvalého bydliště." Iniciativa navíc dodala, že nechtěla zveřejnit přímo trvalé bydliště poslanců, ačkoliv to přímo a se zřetelným úmyslem udělala.

Inciativa Chcípl Pes v minulosti vznikla jako výzva podnikatelů z oblasti gastronomie, postupem času se ale ukázalo, že jí není cizí ani šíření dezinformací, protesty se šibenicemi či extremismus.

Svým posledním krokem ale část veřejnosti pořádně naštvala. "Nejdřív jsem vás bral. Časem jsem zůstával díky vašim krokům překvapený. Teď vás beru jako nesnášenlivou skupinu primitivů," napsal na jejich profilu na sociální síti jeden z diskutujících.

"Jste stejná pakáž, sorry jako. Jedinej rozdíl je, že oni jsou uvnitř Sněmovny, vy venku," napsala další. "Jste, tak akorát k smíchu. A troufnu si říct, že ani 2/3 z vás neví co v tom pandemickém zákoně je. Svobodu si tedy přestavuji jinak. A to že jste zveřejnili adresy poslanců je ubohost," píše další diskutující.

"Vyzývat rozbouřený dav k tomu, aby útočil na rodiny poslanců vám přijde normální? To jen ukázalo, jaký morální odpad představujete!!!" píše další. "Prý jste zveřejnili adresy politiků. Pletete si demokracii s terorismem. Přestal jsem vám fandit. Jste jen banda idiotů!" napsal další diskutující.

"Jste zoufalé dno společnosti, přeju vám, aby vám na demonstraci ujely nervy a abyste dostali po čuni," uvedl další naštvaný uživatel facebooku. "Vy jste fakt parta ubožáků, to se jen tak nevidí..." přidal se jiný. 

Někteří z diskutujících se rozhodli oplatit stejnou mincí a zveřejnili adresy lídrů spolku, jiným ale vadí i přístup, který hnutí k celé věci zaujalo. "Copak, copak, hrdinové. Najednou, když byste měli převzít zodpovědnost za svoje jednání, tak utíkáte? To jste tedy dospělí lidé!!" píší další diskutující. "Žádná chyba, najednou se bojíte postihu, tak jste stáhli ocas, protože místo vašich obvyklých žvástů, tohle smrdí průserem," přidal se další diskutující.

Témata: Chcípl PES