Sama doma: Jak to bylo s nevydařeným logem? ČT možná něco tají!

Barbora Černošková a Lucie Křížková se přizpůsobily. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. prosince 2021 11:10

Zprvu to působilo jako omyl. Grafici České televize překřtili dlouholetý pořad Sama doma na Sado mama. Nyní se ale ukazuje, že šlo možná o dobře promyšlenou propagaci. Nejen kvůli tomu, jak se s tím popasovaly moderátorky.

Jak jsme vás informovali, nevydařenou grafikou se v pondělí bavil celý český internet. Česká televize v pondělí zareagovala, když se navrátila k původní podobě loga. To už si však celá "kauza" žila vlastním životem...

S humorem se celou záležitost rozhodly pojmout moderátorky. Zajímavou diskuzi pod svým příspěvkem, v němž děkovala kreativcům za "nečekanou mediální kampaň", rozjela Ester Janečková s kolegyní Barborou Černoškovou. 

"Prosím tě, platí na čtvrtek ty vánoční svetry nebo berem latex?" zeptala se Černošková, kterou diváci znají i z Branek, bodů, vteřin. "Hele, tak nějak, co doma najdem… Latex, bičík, pouta… A k tomu ten svetr se sobama," odvětila Janečková.

Právě Černošková a Lucie Křížková měly v úterý na starosti první relaci od vypuknutí celé aféry. Oblékly se stylově do černého a nasadily drsné pohledy. "My se samozřejmě novým pořádkům bez problémů přizpůsobíme," konstatovala prvně jmenovaná.

Sadomámy popřály hezké poledne všem - a obzvlášť těm, co moc zlobili/y! 🔥🔥🔥 pic.twitter.com/Gbn961nF9D

— Martin Krepindl (@mart_ass) December 7, 2021

Později ale někteří lidé poukázali na to, že ze strany ČT mohlo jít o promyšlenou propagační akci. Ukázalo se totiž, že si na Kavčích horách již v první polovině listopadu zaregistrovali doménu sadomama.cz. Jak to tedy celé bylo?

Témata: Sama doma Česká televize